Alizarine: de referentie voor al uw kunst- en hobbymateriaal in Halle

Al meer dan 25 jaar kunt u voor al uw inlijstingen, kunst- en hobbymateriaal in Halle terecht bij Alizarine.
Hier krijgt u professioneel advies in een ruime winkel over grafisch- en maquettemateriaal
en alles wat u voor uw hobby-, school- of kunstprojecten nodig hebt. We helpen u bij uw keuze voor een inlijsting op maat en adviseren u bij een eventuele restauratie van uw kunstwerk.

Kunst- en grafisch materiaal

Alizarine is in Halle en ruime omgeving dé referentie voor al uw kunst- en grafisch materiaal zoals maquettemateriaal, verven, penselen en doeken. Met meer dan 10.000 verschillende artikelen bent u verzekerd van een uitgebreide keuzemogelijkheid.

Hobby & DIY

Maar ook voor hobby en DIY kunt u terecht bij Alizarine.
Knutselmateriaal en al het noodzakelijke gerief voor uw creatieve hobby’s, u vindt het hier.

Inlijstingen

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle inlijsting op maat van een kunstwerk of tekening? Dan hebt u bij Alizarine de keuze uit meer dan 500 verschillende soorten passe-partouts en kaders in verschillende kleuren, stijlen en maten. Ook voor de restauratie van uw kunstwerk kunt u bij ons terecht. We werken samen met erkende restaurateurs voor de professionele restauratie van schilderijen, kunstwerken op papier en kaders.

Workshops

Tot slot biedt Alizarine regelmatig interessante workshops en opleidingen aan over kunst en creatieve hobby’s. Hier kunt u een nieuwe kunstvorm aanleren, of uzelf verder verdiepen in uw eigen hobbytechnieken.