Inlijstingen op maat voor uw kunstwerken of tekeningen

Voor al uw inlijstingen in Halle kunt u terecht bij Alizarine. Een inlijsting geeft net dat tikkeltje extra persoonlijkheid in huis of op kantoor. Of het nu voor een tekening, een spiegel, een foto of een kunstwerk is, een mooi kader geeft ieder interieur een finishing touch.

Kaders en passe-partouts

Een verfijnde inlijsting is meer dan een kwestie van een zorgvuldig uitgekozen lijst: door een mooi uitgesneden passe-partout met de meest geschikte glassoort te combineren, wordt het resultaat pas écht af. Of het nu een geliefkoosd kunstwerk of zelfs een 3D-object is, bij Alizarine bent u steeds verzekerd van de beste conserverende afwerking.

Zo blijft ieder kunstwerk in de beste omstandigheden bewaard en gespaard van schadelijke invloeden als licht, vocht en vuil. Alizarine gebruikt enkel materialen die uw werk niet beschadigen en werkt met de meest verfijnde montagetechnieken.

Voor de restauratie van schilderijen of oude gravures, oude lijsten kunt u ook bij ons terecht.

Meer dan 900 verschillende soorten

Alizarine heeft meer dan 900 verschillende soorten passe-partouts en kaders ter beschikking, in de meest uiteenlopende kleuren. Voor alle kunstwerken uit kunst- en grafisch materiaal die u zelf maakte, of kunstwerken en voorwerpen die u gekregen of aangeschaft hebt, kiest u zo voor de beste inlijstingen die perfect bij uw stijl en voorkeuren passen. Daarnaast levert Alizarine uit Halle maatwerk en kunt u rekenen op diverse oplossingen voor uw ophangsystemen.

Neem contact op

Vragen voor uw kaders op maat? Contacteer Alizarine dan vandaag nog!