Ontdek hier al het nieuws over creatieve materialen en workshops

Geen nieuws op dit moment ...

Beste klanten,

Wij blijven vandaag gewoon open tot 18u30. Voorlopig sluiten we zaterdag maar zijn we EXTRA OPEN op maandag van 13u30 – 18u. De rest van de week zijn we doorlopend open van 9u30-18u30.

Wie wil kan altijd een bestelling doorgeven (telefonisch of via mail), wij zetten uw pakketje al klaar en u kunt het komen afhalen in de winkel of laten leveren na 19u. De voorwaarden voor de leveringen worden samen met u besproken.

Ontdek hier het laatste nieuws in Halle op vlak van hobbymateriaal. Speciaalzaak Alizarine heeft regelmatig nieuwe artikelen voor hobby en DIY in de aanbieding. Ook organiseert Alizarine op geregelde tijdstippen creatieve workshops.

Mis geen enkele promotie, workshop of aanbieding en verneem het als eerste als Alizarine in Halle over nieuwe materialen in haar sowieso al gigantisch grote gamma beschikt. Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf overal van op de hoogte!

 

Schrijf u hier onder in voor de nieuwsbrief van Alizarine uit Halle en verneem als eerste al het nieuws over workshops, creatieve materialen en speciale aanbiedingen!